Outlaw Audio home shop products hideout news support about
Topic Options
#74715 - 02/10/08 03:22 PM no volume control or mute on SMS-1
moez1 Offline
Deputy Gunslinger

Registered: 02/09/08
Posts: 2
Loc: Woodstock,CT
Just got in my new SMS-1 and hooked it up and can't effectively use the volume or mute on the unit. I've double checked my connections and the volume does not move the left side of the graph up or down..mute does't work either. Also when I press the test button a few times I get a window that pops up on the left side of the graph that says passed on a couple things but fail next to : boot . Also in manual I move the sliders up and down and it has no effect on the curve...somethings wrong. But after using auto EQ the curve does have peaks and valleys but look pretty good...just can't manually change the filters and see any change in the peaks and valleys. Can anyone help me with this?
_________________________
Moe

Top
#74716 - 02/11/08 02:03 PM Re: no volume control or mute on SMS-1
moez1 Offline
Deputy Gunslinger

Registered: 02/09/08
Posts: 2
Loc: Woodstock,CT
I found out the problem and fixed it.
_________________________
Moe

Top

Who's Online
0 registered (), 73 Guests and 0 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Newest Members
noisebarrier, nmindelis, Mark_56, bearsox, maelstrom95
8624 Registered Users
Top Posters (30 Days)
drueb 2
Hog Up 2
silversport 1
butchgo 1
jwb474 1
Forum Stats
8,624 Registered Members
88 Forums
11,300 Topics
98,607 Posts

Most users ever online: 386 @ 01/14/20 03:43 PM